VIND JOuW PERFECTE PASVORM

80% van de vrouwen draagt de verkeerde bh-maat.

Ben jij ook één van hen?

Comfort, zelfvertrouwen en gezondheid: met de juiste bh kan je alle drie verbeteren. Het dragen van de juiste bh-maat is nog belangrijker als je grote borsten hebt. Zonder de juiste ondersteuning krijg je na verloop van tijd last van een aantal onaangename neveneffecten.

Wil jij graag de juiste pasvorm voor je borsten ontdekken en genieten van ultieme ondersteuning en comfort? Kom dan zeker langs! Ik sta voor je klaar om jou te helpen bij het bepalen van jouw maat en juiste pasvorm. Het resultaat? Je ziet er beter uit, je voelt je beter en je postuur is beter. Missie volbracht!

Deze zes tips helpen je alvast te bepalen of je de juiste bh-maat draagt

Tip 1. De rugband
In tegenstelling tot wat de meeste vrouwen denken, is de rugband verantwoordelijk voor het grootste deel van de steun van een bh – tot wel 80%. Als de rugband niet goed zit, krijgen je borsten niet de steun die ze nodig hebben. Voor vrouwen met een grote cupmaat is het nog belangrijker om een stevige rugband te vinden die evenwijdig is met de vloer. Als hij omhoog komt, heb je waarschijnlijk een kleinere maat nodig. Als hij insnijdt, heb je waarschijnlijk een maatje groter nodig.
Tip 2. De beugel
De beugel moet vlak tegen je ribben liggen, zonder in te snijden. Als de beugel terugveert wanneer je erop drukt, zijn de cups waarschijnlijk te klein. De beugel moet bovendien de borsten volledig omsluiten. Een beugel die in de huid steekt, is een no-go.
Tip 3. Het middenvoor
Het middenvoor van je bh is het deel dat de twee cups verbindt. Als je bh perfect past, ligt het middenvoor vlak tegen je borstbeen. Als het middenvoor omhoog staat en je huid niet raakt, ga dan voor een maatje groter of probeer een ander bh-model dat beter bij de vorm van je borsten past.
Tip 4. De cups
De pasvorm van de cups bepaalt het comfort en de look van je bh. Ligt de bovenkant van de cups vlak tegen je borsten en is de stof glad en niet gerimpeld? Als dat zo is, dan draag je de juiste bh-maat. Als de cups ruimte over hebben of als de stof rimpelt en plooit, probeer dan een kleinere cupmaat. Als de zijkanten van je bh insnijden of als je borsten aan de bovenkant of aan de zijkanten uit de bh steken, is je bh te klein.
Tip 5. Kun je twee vingers onder de bandjes steken?
Wist je dat de bandjes slechts goed zijn voor 10% van de steun van een bh? De bandjes moeten comfortabel aanvoelen op je schouders zonder te knellen of in te snijden. De rugband en het middenvoor doen het zware werk wat betreft ondersteuning. Tip: verstel de bandjes tot je twee vingers tussen het bandje en je schouder kunt steken.
Tip 6. Hoe voel je je in je bh?
Een mooie bh in de juiste maat geeft je onmiddellijk een elegant en zelfverzekerd gevoel. Als je de stappen van onze pasvormtest hebt doorlopen, is het tijd om na te denken over hoe je je voelt in je lingerie. Misschien voel je je prettiger in een bh met meer bedekking of in een model van lichtere materialen dat net iets meer huid laat zien. Het passen van lingerie is eigenlijk net als het passen van schoenen: de juiste maat is belangrijk, maar ook de pasvorm, het materiaal en de complete look!
Previous
Next

Ontdek de collecties van Marie Jo & Prima Donna

Klik hier